În ultimele 24 de ore pompierii au intervenit la situații de urgență pricinuite și de apă și de foc

În ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au efectuat 17 misiuni în sprijinul cetățenilor, pentru înlăturarea efectelor ploilor abundente, ale scurgerilor de pe versanți și creșterii nivelului cursurilor de apă din județ.

Astfel, personalul Secției de Pompieri Vișeu de Sus a acționat la evacuarea apei din subsolurile a circa 25 de gospodării din localitățile Bistra, Borșa, Rozavlea, Șieu și Vișeu de Sus. Împreună cu autoritățile locale, pompierii militari au efectuat și înălțarea, cu saci de nisip, a unui dig de apărare în zona Bistra, pe malul râului Vișeu.

În această dimineață, în jurul orei 05.50, două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au acționat la stingerea unui incendiu semnalat la o locuință situată pe strada Uzinei, din orașul Cavnic. Ca urmare a intervenției rapide a pompierilor militari, au ars doar 2 metri pătrați de tavan din lemn. S-au mai degradat elemente de mobilier și pereți interiori. La intervenție au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Cavnic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.