VIDEO | În perioada 26-28 iunie, la Muzeul Satului din Baia Mare se va desfășura cea de-a VI-a ediție a evenimentului “MândrIE Maramureșeană”

În perioada 26-28 iunie, la Muzeul Satului din Baia Mare se va desfășura cea de-a VI-a ediție a evenimentului “MândrIE Maramureseana”, manifestare prin care este sarbatorita Ziua Universala a Iei și Noaptea Sânzienelor.

Sub sloganul ”Cultură, tradiți, spiritualitate, ediția din acest an are în centru organizarea unui concurs de fotografie, ” Poartă o IE cu MândrIE! . Zeci de concurente s-au înscris până în 15 iunie în concurs.

Concurentele au trebuit să trimită organizatorilor o fotografie purtând o ie maramureșeană și o să realizeze o scurtă descriere cu subiectul “ce te leaga de IA ta”
Pozele care respectă toate condițiile menționate în prezentul regulament, au fiost postate pe pagina de facebook ”MândrIE maramureșeană”. Castigatorii vor fi aleși în funcție de:
cel mai mare numar de like-uri primit la poza din concurs (poza postata pe
pagina MândrIE Maramureșeană), cel mai mare numar de distribuiri a pozei din concurs,dat și cea mai frumoasă descriere.

Evenimentul se va desfășura în perioada 26-28 iunie, la ”Muzeul de pe deal” din cadrul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară.  Fotograful evenimentului va fi și de această dată Vasi Văsuț, cu participarea, ca model foto, actrișa Inna Andriucă, de la Teatrul Municipal Baia Mare.

Evenimentul ”Mândrie maramureșeană”este organizat în acest an respectând cu strictețe prevederile Ordinului nr. 2879/967/2020 privind măsurile pentru prevenirea și contaminarea cu noul coronavirus și pentru asigurarea desfășurării activității în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, dar și conform propriilor reguli stabilite de organizatori în ceea ce privește accesul participanților la eveniment în vederea asigurării resectării măsurilor de distanțare socială. Poartă o ie cu mândrie.

Mai multe detalii legate de eveniment găsiți pe pagina de Facebook a irganizatorilor ”Mândrie maramureșeană”.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.