VIDEO | IMAGINI REVOLTĂTOARE: 2 bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce descărcau gunoaie la marginea unui teren de pe strada Tractorului

2 bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce descărcau gunoaie dintr-o mașină la marginea unui teren de pe strada Tractorului din Sighetu Marmației. Chiar și după ce aceștia au fost certați de câțiva trecători care i-au prins în fapt și-au continuat treaba.

Cei doi bărbați au venit cu o mașină în care aveau mai mulți saci cu moloz și au început să descarce gunoaiele pe un teren de pe strada Tractorului, chiar dacă în apropiere sunt mai multe case.

”În timp ce unii cu salarii de 5000 lei stau relaxați la umbră prin gradina morii așteptând sa termine tura, alți cetățeni ai acestui oraș își fac de cap. Cum poți … să faci asa ceva? Jeg uman cu „biemveu” ce ești. Încă doua ture ai descărcat din cotețul tău și nu ți-a păsat nici de femeia care a oprit sa îți spună ca ești un cretin. Str tractorului, filmat ieri 13 august. Sper ca autoritățile care dorm aiurea să își facă datoria cu acest specimen” a scris un sighetean care a și postat imaginile pe un site de socializare.

Ca și cum totul era normal, cei doi bărbați au golit atent molozul, și-au aranjat sacii goi și apoi s-au curățat de praf și au plecat chiar dacă în urma lor au lăsat un peisaj dezolant.

Sperăm ca autoritățuile să îi identifice pe făptași și aceștia să fie trași la răspundere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.