VIDEO | Gheorghe Giurgi, noul președinte ALDE Sighet, nu se arată îngrijorat de migrarea unor membri de partid, spre alte formațiuni politice

Membri ALDE, filiala Sighet se vor întâlni săptămâna viitoare pentru a astabili un program de campanie, pentru scrutinul din septembrie. Totodată, noul președinte ALDE Sighet, inginerul Gheorghe Giurgi, ales în 7 iulie prin decizia Biroului Permanent, nu se arată îngrijorat de plecarea unor membri din partid, spre alte formațiuni politice.

 După plecarea recent din partidul ALDE, filiala Sighet, a vicepreședintelui Petrișor Berci spre PNL Sighet, au apărut zvonuri, că mai mulți membri ai acestei formațiuni au în gând migrarea spre alte partide. Noul președinte ALDE, filiala Sighet, Gheorghe Giurgi, se arată însă optimist și nu crede că mai există alte intenții de plecare, printre membrii formațiunii pe care o conduce, din 7 iulie. Totodată și-a anunțat intenția de a candida la scaunul de primar al municipiului Sighetu Marmației, din partea partidului, la cârma căruia se află.

Sorin Petean și Petrișor Berci, ambii vicepreședinti ai organizației locale a ALDE, și-au anunțat de curând”revenirea acasă, în PNL”, după ce, pe fondul unor nemulțumiri privind conducerea județeană a ALDE, au hotărât să revină și să susțină în viitoarele alegeri candidații PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.