GALERIE FOTO & VIDEO | Mai multe persoane au ajuns la spital după un accident cu un autobuz și un altul cu o autoutilitară răsturnată în șanț

Mai multe persoane au fost  rănite ieri în urma a două accidente de circulație petrecute pe drumurile județului. Un eveniment rutier s-a petrecut în apropiere de Satulung, iar celălalt în Baia Mare.

Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit marți la un accident de circulaţie produs pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, soldat cu rănirea uşoară a mai multor persoane. Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un bărbat de 37 de ani, care conducea un autobuz, nu a păstrat distanţa de siguranţă  şi a intrat în coliziune cu un ansamblu compus dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, din faţa sa. În urma impactului, autobuzul şi semiremorca au fost avariate. Iniţial, cinci persoane, pasageri în autobuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, alţi 13 pasageri s-au prezentat la spital. Nicio persoană nu a rămas internată. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Un alt accident s-a produs pe DN 1C. La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 37 de ani, care conducea o autoutilitară, a intrat în depăşirea unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon, în şanţ. Doi pasageri, care nu utilizau centura de siguranţă, au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările.

Foto: Facebook / Radare Maramureș – Daniel Naghi, Daniel Bîrle

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.