VIDEO | Gabriel Zetea: #STĂMACASĂ fără să ni se spună TOT ADEVĂRUL!”

Președintele Consiliului Județean Gabriel Zetea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare legat de accesul la informație și transparența informațiilor privind răspândirea virusului COVID-19, pe teritoriul județului Maramureș. Zetea se alătură cetățenilor care solicită astfel de informații, și declară că este la rândul lui în situația de a cere să ni se spună tot adevărul.

Numeroși maramureșeni adresează zilnic instituției și executivului Consiliului Județean Maramureș întrebări cu privire la situația pandemiei provocată de noul coronavirus #COVID-19 pe raza județului. Acestora, Gabriel Zetea, le răspunde printr-un mesaj postat pe Facebook.

”Maramureșenii au dreptul să știe ce se întâmplă în țara și în județul lor. Nu ni se poate cere să #STĂMACASĂ fără să ni se spună TOT ADEVĂRUL! Solicit TRANSPARENȚĂ TOTALĂ cu privire la datele privind răspândirea noului coronavirus COVID-19, în județul Maramureș.

ASCUNDEREA DE INFORMAȚII duce la o falsă siguranță în rândul cetățenilor care nu mai respectă măsurile impuse, nefiind conștienți de riscul real la care se expun prin interacțiunile sociale!”, scrie Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea a mai spus că apreciază  faptul că cetățenii au încredere în administrația județeană și solicită accesul la date corecte și actualizate, însă, din nefericire, Consiliul Județean Maramureș nu deține aceste informații care sunt comunicate doar de către Grupul de Comunicare Strategică.

”Din respect pentru dreptul la informare, MĂ ALĂTUR maramureșenilor și solicit mai multă transparență din partea autorităților centrale cu privire la datele privind răspândirea noului coronavirus COVID-19 în județ.

Cer transmiterea numărului de #cazuri confirmate în fiecare localitate din Maramureș, numărul celor trimiși în #carantină instituționalizată sau în #izolare la domiciliu”, mai scrie președintele CJ Maramureș..

Totodată, președintele Consiliului Județean Maramureș asigură cetățenii că depune toate eforturile în această perioadă pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2, însă aportul fiecărui cetățean la reușita acestei grele misiuni este absolut esențial, care trebuie să respecte toate măsurile necesare împiedicării răspândirii acestui nou virus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.