VIDEO | ( FOTO) Urmăriri ca în filme în Berbești

Aseară, pe raza localității Berbești, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare, luminoase și sonore, de oprire a unui autoturism care nu avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare. Întrucât persoana de la volan și-a continuat deplasarea, polițiștii au pornit în urmărirea sa. În momentul în care autospeciala de poliție se afla pe contrasens, în dreptul unul autoturism care preceda autoturismul urmărit, conducătorul auto din mașina urmărită a încercat să efectueze manevra de depășire a autospecialei de poliție prin partea stângă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu podețul unui imobil.

Trei tineri, care se aflau în autoturism, au încercat să fugă, însă au fost prinși de polițiști. Unul dintre ei, care a devenit recalcitrant, a fost imobilizat.

Polițiștii au constatat că autoturismul a fost condus de un sighetean de 24 de ani, iar ceilalți doi tineri erau pasageri.
Întrucât unul dintre pasageri acuza dureri la nivelul mâinii, a fost transportat la spital, nu a necesitat internarea.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că tânărul care a condus autoturismul avea o concentrație de 0.39mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge și urină, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge sau a unor substanțe interzise.

Totodată, verificările polițiștilor au relevat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu este înmatriculat, valabilitatea numărului de circulație provizoriu fiind expirată.

De asemenea, în autoturism a fost găsită o armă neletală, supusă autorizării, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.