VIDEO | Fotbal Comuna Recea, de neoprit pe teren propriu

Fotbal Comuna Recea continuă parcursul bun din Liga 2, în special pe teren propriu, iar în prima etapă a play-out-ului a obținut un nou rezultat consistent, 5-0 cu Pandurii.

Potrivit site-ului liga2.prosport.ro cu numai câteva zile înaintea confruntării cu gorjenii, ”principalul” maramureșenilor, Florin Fabian, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Locul său a fost luat de ”secundul” Ovidiu Mic, dar jocul echipei a continuat să fie unul bun, la fel cum s-a întâmplat încă de la primul meci al acestui an.

Fotbal Comuna Recea e pe locul 4 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, chiar ultimul care asigură salvarea de la retrogradare. Are 25 de puncte, cu trei peste Ripensia, aflată acum pe poziția a 5-a. Locul 5 duce în barajul de menținere în divizia secundă. Fotbal Comuna Recea nu vrea să oprească aici seria de rezultate pozitive și vrea să continue de aceeași manieră și runda următoare, când va evolua pe terenul Ripensiei, la Timișoara.

Pandurii, echipa pe care Fotbal Comuna Recea a întâlnit-o sâmbătă, e ultima în Grupa A, cu numai 13 puncte, și e ca și retrogradată.

Citește continuarea pe liga2.prosport.ro 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.