VIDEO | Fostul mare internațional român Gică Popescu, în vizită la Bârsana

Fostul mare internațional român Gică Popescu a revenit la Bârsana, unde a purtat o discuție cu primarul Teodor Ștefanca despre modernizarwa infrastructurii sportive din comuna Bârsana.

De la performanța istorică a echipei Avântul Bârsana în urma meciului disputat în compania echipei Steaua București, în șaisprezecimile Cupei Romaniei, comuna Bârsana este recunoscută și pe plan sportiv la nivelul întregii țări.

Pentru ca lucrurile să aibă continuitate, fostul mare internațional român Gică Popescu, care a fost atât căpitanul echipei naționale a României, cât și căpitanul uneia dintre cele mai mari echipe din istorie- FC Barcelona, a revenit la Bârsana, unde la sediul primăriei comunei  a avut o întâlnire de lucru alături de primarul Teodor Ștefanca, pentru a discuta despre modernizarea infrastructurii sportive din comună prin implementarea a două mari proiecte: construire unei baze sportive și construirea unei săli de sport în comuna Bârsana, proiecte aflate în faza de licitație și derulate prin Compania Națională de Investiții.

”Așteptăm finalizarea licitației, desemnarea câștigătorilor, urmată de construirea celor două obiective de investiții, iar la final, îl așteptăm pe Gică Popescu alături de marii campioni care au reprezentat cu mândrie țara la inaugurarea celor două mari și importante proiecte pentru comuna noastră”, a declarata primarul Teodor Ștefanca.

Proiectele au ajuns la etapa de licitație și desemnare a câștigătorilor, urmată de construirea celor două obiective de investiții.  Gică Popescu a promis că va reveni la Bârsana la inaugurarea celor două mari și importante proiecte pentru comuna maramureșeană.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.