FORMULA 1: Un fost mare campion anunţă că vrea să-şi reia activitatea după ce a fost supus unui transplant de plămâni

FORMULA 1: Un fost mare campion anunţă că vrea să-şi reia activitatea după ce a fost supus unui transplant de plămâni

Legendarul campion austriac de Formula 1, Niki Lauda, în vârstă de 69 ani, a anunţat, într-o postare video pe Instagram, că vrea să-şi reia activitatea după ce a fost supus vara aceasta unui transplant de plămâni.

Triplul campion de Formula 1 a postat un mesaj pe pagina de Instagram a echipei Mercedes, felicitându-i pentru cel de-al cincilea titlu la Formula 1 obţinut anul acesta. "Performanţa obţinută anul acesta este impresionantă. Cinci campionate consecutive, Lewis din nou, Bottas a fost şi el acolo, nu puteam face o treabă mai bună", a transmis Niki Lauda.
"Mesajul cel mai important este că voi fi alături de voi curând şi mai încercăm o dată, pentru a şasea oară (…) După cum ştiţi, am avut nişte probleme de sănătate, dar spriijinul pe care l-am primit din partea voastră a fost incredibil şi m-am ridicat din pat mai repede pentru că m-am simţit ca acasă, într-o mare familie şi alături de prieteni", a mai anunţat Niki Lauda.
Austriacul a suferit un transplant de plămâni la începutul lui august.
Niki Lauda a suferit un accident teribil în 1976, pe circuitul de la Nurburgring din Germania. Monopostul pe care-l conducea s-a izbit de un parapet şi a luat foc. Austriacul a reuşit să supravieţuiască, deşi a suferit arsuri extrem de grave în zona feţei, i-au fost afectate căile respiratorii. La doar 42 de zile după accidentul care l-a lăsat desfigurat pentru toată viaţa, Niki Lauda revenea în circuit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.