VIDEO | Festivalului Gala Folk ”Floare de Colț”revine cu o nouă ediție

În perioada 8-9 august, se organizează la Sighetu Marmației o nouă ediție a Festivalului Gala Folk ”Floare de Colț” .Evenimentul va avea loc în parcul Grădina Morii, cu respectarea măsurilor igienico sanitare impuse de autorități.

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, gazda evenimentului, Adrian Păduraru, va anunța invitații spectacolului de folk, pentru cele două seri ale festivalului. Printre soliști regăsim nume precum Vasile Șeicaru, Zoia Alecu, Florin Săsărman sau Iris, cu Cristi Minculescu și binânțeles Ducu Bertzi&friends. Nu vor lipsi nici soliști locali precum Gheorghe Ștețca și copiii de la Școala Populară de Arte, ”Gheorghe Chivu”. Spectacolele se vor desfășura cu respectarea măsurilor pentru a evita contaminarea cu COVID-19, spectatorii vor purta obligatoriu mască și vor respecta distanțarea fizică.

Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, cu începere de la orele 18:00, pe terenul de baschet, zona împrejmuită din Parcul Grădina Morii. Organizator Centrul Cultural Sighetu Marmației. Direcția Poliției Locale anunță că pentru fluidizarea traficului se va proceda la restricționarea circulației pe strada Eroilor prin transformarea temporară în sens unic, din parcul Grădina Morii spre intersecția cu Bulevardul Independentei – Flora. Excepția se aplică doar pentru autospecialele serviciilor publice. Restricționarea se va efectua în zilele de 8 și 9 august 2020 în intervalul orar 16:30- 23:00 cu autospecială și barieră mobilă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.