Festivalul de dans de la Sighet – Tinereţe, exuberanţă, pasiune şi spectacol

Festivalul de dans de la Sighet  – Tinereţe, exuberanţă, pasiune şi spectacol

Tinereţe, exuberanţă, pasiune şi spectacol. Acestea sunt atributele Festivalului de Dans, care a încântat pur şi simplu publicul în cele două zile de concurs, desfăşurate în 7 şi 8 mai, la Sala Polivalentă din Sighetul Marmaţiei.
Ringul de dans  a vibrat în cele două zile de concurs în ritmuri de vals, tango, quick step , dar şi latino. Ajunsă la cea de-a treia ediţie, Cupa Chris Teens a adus pentru prima dată  la Sighet un concurs pe echipe individual.. Emoţiile au fost mari, juriul exigent, dar bucuria premiilor au încununat eforturile celor mai buni concurenţi.
Premiati  cu locul I la categoria  E 16-18 ani, la dans standard si locul II la categoria 16- 35 de ani, la stilul latino,  Aida Ghoerghei si Hându Răzvan Laurenţiu spun ca au muncit mult pentru aceste rezultate.
Competiţia a continuat duminică, cand au evoluat pe ringul de dans 11 formaţii de la Mini Maxi Dance Club din Sighetul Marmatiei si de la Floris, Clubul din Bistrita.
Publicul a fost încântat  de cele 3 show-ri, de la finalul festivalului, care au umplut ringul de dans, de toti participantii, de la cel mai mic , la cel mai mare.
Persoana căreia i se datorează performanţa de a organiza pentru al treilea an consecutiv un concurs al dansului, aici, la Sighetul Marmaţiei, profesor coregraf Cristina Kovi, a fost răsplătită la final cu aplauze, un imens buchet de flori şi o medalie pentru rezultate deosebite. Aceste daruri au venit ca o recompensă într-un moment aniversar, care marchează 25 de ani de activitate în domeniul dansului pentru profesoara Cristina Kovi. Tot acum se împlinesc şi 15 ani de când a înfiinţat Mini Maxi Dance Club, cu care a înregistrat atâtea rezultate care o onorează ş care ne fac totodată şi pe noi mândri şi recunoscători.
Competiţia din aceste zile a  reunit 101 echipe din Sighetu Marmaţiei, Baia Mare, Baia Sprie, Bistriţa, Satu Mare, Oradea, Cluj- Napoca.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.