Ceremonial Solemn de Ziua Independenţei, a Victoriei şi Ziua Europei la Sighetul Marmaţiei

Ceremonial Solemn de Ziua Independenţei, a Victoriei şi Ziua Europei la Sighetul Marmaţiei

Ziua Independenţei, a Victoriei, precum şi Ziua Europei au fost sărbătorite de Consiliul Local  şi Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei, duminică 8 mai. In cadrul evenimentului aufost depuse coroane de flori la Monumentul Ostaşului Român.
La ora 12:15 delegaţii oficiale desemnate pentru participarea la evenimentele organizate, duminică, 8 mai, au pornit de pe Platoul din faţa Primăriei către Monumentul Ostaşului Român. La ora 12:30 a fost arborat Drapelul României şi Drapelul Europei, după intonarea imnului  de stat al României, şi Imnului Europei. După încheierea solemnităţilor a fost oficiat un parastas de catre reprezentanţii cultelor din municipiu în memoria Eroilor Neamului. Au fost rostite alocuţiuni de către Primarul municipiului, prof. Eugenia Godja, cat si de catre oaspeți de seamă. 
 In incheiere toţi cei prezenţi au putut asista incepand cu ora 13:20 la momentul solemn al depunerilor de coroane, atat din partea institutiilor cat si a formatiunilor politice prezente in municipiu.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.