Faimosul cuplu de pop-opera româno-american, soliştii Romeo & Julia SALENO au sustinut ieri la Sighet un concert de exceptie

Faimosul cuplu de pop-opera româno-american, soliştii Romeo & Julia SALENO au sustinut ieri la Sighet un concert de exceptie

Faimosul cuplu de pop-opera româno-american, soliştii Romeo & Julia SALENO au revenit ieri  în Sighet pentru a sustine un concert de zile mari. Evenimentul a debutat incepand cu ora 19:00, la sala “George Enescu” a Şcolii de Muzică. In acelasi context au fost premiati de catre membrii Rotary Sighet 55 de tineri care au reusit in acest an sa obtina rezultate deosebite la olimpiadele nationale si internationale.
    Rotary Club, Sighetu Marmaţiei, a sarbatorit in perioada 6-8 mai, 10 ani de activitate.  Cu aceasta ocazie rotarienii au organizat un bal de caritate.  Scopul balului l-a reprezentat strangerea de fonduri pentru acordarea unor burse de merit tinerilor din Sighetu Marmatiei care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele nationale, dar si la concursuri desfasurate in afara granitelor.  Banii adunati in luna mai, aproximativ 130 milioane de lei vechi proveniti din donatii, au fost distribuiti  tinerelor talente sighetene, sub forma unor burse, in valoare de 240 de lei.
La evenimentul de ieri, invitati speciali au fost faimosul cuplu de pop-opera româno-american, soliştii Romeo & Julia SALENO care au sustinut un concert de exceptie.  Acestia au cucerit America pe Broadway la New York de 1 mai 2011 şi au cîntat în The Starling Club din Las Vegas la Gala celebrităţilor româno-americane, unde le-a fost decernat premiul de excelenţă pentru cel mai faimos cuplu de pop-opera româno-american. Programul concertului a constat in piese precum Fantoma de la Operă, Amigos para siempre, Se que volveras, We are the champions, Don’t cry for me Argentina, O sole mio.   Solistii Julia si Romeo Saleno au declarat ca la fel ca de fiecare data s-au simtit extraordinar in orasul nostru si vor reveni de cate ori vor avea ocazia. Turneul naţional a celor doi solisti a debutat la Baia Mare şi continuă la Satu Mare, Vatra Dornei, Sibiu, Cluj şi precede turneul american din toamna acestui an, care va debuta în Central Park la New York.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.