VIDEO | Eveniment ”Din drag pentru mama” la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”

”Din drag pentru mama”poartă titlul evenimentul organizat de Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”propus pentru a aduce un omagiu mamei. Din program nu au lipsit poeziile și cântecele dedicate mamei, precum și o expoziție tematică de pictură pe sticlă. Acțiunea s-a încheiat cu o șezătoare pusă în scenă de membri ”Asociației Rădăcinilor Străbune”.

Coordonați de Măriuca Verdeș, președinte al ”Asociației Rădăcinilor Străbune”, dar și dascăl la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”, la opționalul de folclor și la atelierul de meșteșugărit, și Dorina Grigor, coordonatorul Clubului ”Green Impact”și director adjunct al instituției de învățământ. elevii au realizat un moment special, dedicat mamei. Cele mai reprezentative picturi pe sticlă realizate de elevii colegiului au fost selectate de cadrele didactice pentru expoziția de azi. Chipul mamei, așa cum îl văd cei mici sau chipul Sfintei Fecioare Maria, au fost redate în culori de elevi, cu mult har și iscusință. Poezii, cântecele, dar și o șezătoare au fost montate azi pe scena din sala multimedia, pentru a  aduce un omagiu mamei.

”Maica Domnului, al cărei chip a fost redat prin pictura pe sticlă, este o mamă care e mereu alături de noi. Cu aceste lucrări am realizat o expoziție de pictură pe sticlă. Am pus în scenă și o șezătoare, prin care îi încurajăm pe elevi să învețe diferite meșteșuguri. Elevii și-au exprimat astfel dragostea lor pentru mama. Am avut din partea elevilor de clasa a VII-a și o scrisoare dedicată mamei. Am deschis asftel cufărul dedicat mamei în sufletele copiilor. Prin diferite evenimente poate vor reuși să-și dea seama cât de mult își iubesc mama”, spune Măriuca Verdeș, președintele ”Asociației Rădăcinilor Străbune.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.