VIDEO | După 41 de ani de activitate neîntreruptă, antrenorul de tenis Eugen Mihaljek iese la pensie

După 41 de ani de activitate neîntreruptă și cu rezultate deosebite, antrenorul de tenis Eugen Mihaljek  iese la pensie.  Acest eveniment a venit la pachet cu locul 1 câștigat de una din elevele acestuia la o competiție importantă din Bistrița.

Profesorului și antrenorului de tenis Eugen Mihaljek i se datoreaza performanțele obținute de mulți sigheteni care astăzi și-au făcut un nume în lumea tenisului  la nivel european și mondial. Acesta a organizat de-a lungul anilor numeroase competiții și i-a pregătit și încurajat pe elevii săi să participe la concursuri locale, naționale și chiar internaționale.

”Săptămâna precedentă a participat la Bistrița la competiția MXHOST unde a reușit performanța să câștige locul 1. Această performanță coincide cu ieșirea mea la pensie, mi-a făcut un cadou deosebit, așa că după 41 de ani de activitate, dintre care 2 am fost în Baia Mare iar 39  la Clubul Sportiv Școlar Sighet, având în vedere pandemia și sănătatea am decis să ies la pensie. Înainte Nicola Codrea  a participat la Cupa Marc de la Cluj unde a reușit să se claseze pe locul 3 ceea ce demonstrează că este o jucătoare de perspectivă și consider că merită să intre în sportul de performanță. Pe parcursul lunii martie am desfășurat în Sala Leowey Klara competiția Cupa Mărțișorul. Dintre laureați se remarcă Codrea Nicola, Oros Carla, Rusneac Vanesa și Ștefania, Sima Ionela, Dulugea Răzvan și Tivadar Alexandra. Aceasta a fost ultima competiție în sală pentru că de luna viitoare ne vom muta pe terenul de zgură”, a declarat Eugen Mihaljek, antrenor de tenis.

În cei 41 de ani de activitate profesorul Eugen Mihaljek și-a dedicat viața tenisului și are de gând să facă acest lucru și în continuare după o scurtă pauză.

foto: arhiva maramedia

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.