Drumul National 18 pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Moisei – Iacobeni intra in reabilitare

Drumul National 18 pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Moisei – Iacobeni intra in reabilitare

Drumul National 18 pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Moisei – Iacobeni intra in reabilitare. Cel putin asta sustine presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man. Astazi 17 mai la Ministerul Transporturilor a fost organizata licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a DN18.
Valoarea totala a lucrarilor de reabilitare potrivit conducerii Consiliului Judetean Maramures, totalizeaza nu mai putin de 1.140.910 mii lei.
Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, impreuna cu senatorul Gheorghe Mihai Barlea, au purtat discutii recent, la Bucuresti, cu secretarul general al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Gheorghe Dobre. Discutiile au fost axate pe marginea proiectelor in pregatire privind infrastructura rutiera.
Oficialii CJ Maramures au tinut sa sublinieze ca secretarul general in Ministerul  Transporturiloe  a confirmat faptul ca marti, 17 mai 2011, Ministerul Transporturilor organizeaza licitatie pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a DN 18.  Este vorba de 168,607 km care urmeaza a fi reabilitati.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.