Dosar penal pentru distrugerea florilor

Dosar penal pentru distrugerea florilor
 
Problema florilor care dispar din rondouri si jardinière continua in municipiul nostru. Autoritatile locale au facut un apel catre mass media locala  pentru a incerca inca o data sensibilizarea cetatenilor care isi bat joc de munca oamenilor responsabili de infrumusetarea orasului nostru , dar si de banul public.
 Vasile Dragus seful Politiei Locale Sighet declara ca acest fenomen este foarte greu de starpit. Saptamana trecuta politistii locali care se aflau in patrulare dimineata, au gasit rondoul de flori din zona Basarabiei aproape complet golit. Florile erau smulse din radacina si puse deoparte, probabil pentru a fi luate acasa.

 Zona cu cele mai mai probleme ramane insa zona statiei de autobus. In asteptarea mijloacelor de transport, plictisiti sighetenii isi gasesc ocupatie…rup florile din jardinière.
 
 Seful Politiei locale Vasile Dragus ne-a declarat ca incepand din aceasta saptamana vor exista patrule mixte formate din politisti locali, dar si ai Biroului de Ordine publica care vor desfasura controale pe raza orasului. Atentie celor care si-au format un obicei in a rupe sau fura florile plantate pe domeniul public. Acestia risca nu numai amenda contraventionala, ci si dosar penal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.