Doi răniți în urma unor accidente petrecute pe drumurile județului

Două persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulație petrecute marți pe șoselele din Maramureș. Cauzele evenimentelor rutiere au fost viteza și neatenția.

Pe DN 18, în localitatea Deseşti, un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers. Astfel, a ajuns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, a lovit o bordură, două indicatoare rutiere şi stâlpul unei porţi, fiind apoi proiectat pe șosea. În urma impactului, șoferul a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre de sânge. Traficul pe DN 18 a fost blocat pentru aproximativ 50 minute.

Un alt accident s-a produs în Seini. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cărămidăriei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ajuns în şanţul din partea dreaptă a drumului şi s-a izbit de un podeţ. O pasageră de 54 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.