VIDEO | Doi agenți de poliție și doi ofițeri de poliție sunt cercetati în cazul celor doi tineri ucraineni evadați

 Doi agenți de poliție și doi ofițeri de poliție sunt cercetati în cazul evenimentului petrecut în data de 30 septembrie, când doi cetățeni ucraineni au reușit să evadeze din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Ca urmare a verificărilor efectuate, privind evenimentul produs în noaptea de 30 septembrie, la C.R.A.P Maramureș, s-a declanșat cercetarea prealabilă față de doi agenți de poliție și doi ofițeri de poliție.  Totodată s-au întocmit documentele de sesizare din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de înlesnirea evadării și s-a contituit un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, în concurs cu infracțiunea de distrugere.

Vă reamintim faptul că doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat la finalul lunii trecute  din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

La acel moment, atât în municipiul Baia Mare, precum și în tot județul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de către personalul M.A.I. cei doi bărbați evadați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au fost depistați pe raza comunei Desești.Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.