Doar 2 elevi din Maramureş au susţinut azi proba scrisă la limba maternă

Doar 2 elevi din Maramureş au susţinut azi proba scrisă la limba maternă

Elevii care nu au promovat prima sesiune a examenului de bacalaureat au  sustinut astazi proba scrisa la limba  materna.  Pentru sustinerea acestei probe  s-au  inscris doar 2 elevi in intreg Maramuresul.
La cele doua centre existente in Maramuresul Istoric respectiv la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii Sighet si la Scoala cu clasele I-VIII “George Cosbuc” din localitate nu au fost inscrisi candidati pentru a participa la proba scrisa a exemenului la limba  materna.  Potrivit statisticilor, s- au inscris pentru  proba de azi doar 2 elevi din tot judetul.
Maine 31, august emotiile vor continua cu proba obligatorie a profilului, urmand ca ultima proba sa se incheie vineri, 2 septembrie, cu proba  la alegere a profilului sau a specializarii. Elevii vor putea rasufla usurati abia in 4 septembrie, cand vor fi afisate rezultele. Tot in 4 sepetembrie elevii care sunt nemultumiti de notele obtinute la cea de-a doua sesiune  a exemenului de bacalaureat vor putea sa depuna contestatii. Termenul de rezolvare a contestatiilor este 5-6 septembrie, urmand ca rezultatele finale, dupa rezolovarea contestatilor, sa se afiseze in 7 septembrie .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.