Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș organizează Concursul local de proiecte de tineret

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș organizează Concursul local de proiecte de tineret.Bugetul alocat este de aproximativ 66.500 lei. Suma maximă acordată pentru un proiect este de 16.500 lei.

Aplicanții eligibili sunt asociațiile și fundațiile care funcționează în condițiile O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 246/2005 și fundațiile județene pentru tineret și a municipiului București care funcționează conform Legii nr. 146/2002 privind regimul juridic al fundațiilor județene pentru tineret și a Municipiului București, cu modificările și completările ulterioare.

 Fiecare solicitant poate depune maximum 2 proiecte la Concursul local de proiecte de tineret 2020, dar pe priorități diferite.

Depunerea dosarului de concurs se va face în perioada 7-24 septembrie, între orele 8,30-16, de luni până joi, și vineri, între orele 8,30-14 (cu excepția zilelor nelucrătoare), la sediul DJST Maramureș din Baia Mare, str. Culturii nr. 7A. Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv Metodologia și Ghidul solicitantului pentru Concursul local de proiecte de tineret 2020, se pot obține de pe site-ul DJST Maramureș, www.dsjmaramures.ro, sau de la adresa de mail djst.maramures@mts.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.