DEPĂȘIRE CU PROBLEME: O șoferiță a băgat în spital o femeie din Bogdan Vodă

DEPĂȘIRE CU PROBLEME: O șoferiță a băgat în spital o femeie din Bogdan Vodă

 A încercat să depășească o autoutilitară, dar a lovit în plin o femeie care se deplasa pe trotuar. Este vorba despre o șoferiță care a provocat sâmbătă un accident de circulație grav, care s-a soldat cu multiple fracturi pentru maramureșeanca în calitate de pieton. Aceasta a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare.

Accidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă în comuna Bogdan-Vodă.
„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Şieu – Dragomireşti, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare care tracta o remorcă. Conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns pe trotuar, unde a surprins şi accidentat o femeie de 61 de ani care se deplasa în calitate de pieton”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 
Femeia a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru îngrijiri medicale. 
„Victima prezenta un politraumatism cu o fractură de epifiză distală radială stângă, fractură bimaleorală stângă, deci ambele oase ale gleznei fracturate, un traumatism de umăr stâng și un traumatism cranio-cerebral acut minor. A fost trimisă la Baia Mare în vederea rezolvării ortopedice a fracturii de la gleznă”, a menționat medicul specialist din cadrul Compartimentului de Primire Urgențe Sighet, dr.Gelu Moyș.
Șoferița  a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.