De sărbători, vrem haine noi!

De sărbători, vrem haine noi!

În pofida crizei financiare , maramuresenii ştiu una şi bună, de sărbători trebuie să aibă haine noi. Atmosferă din magazinele din Sighet în această perioadă, poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Peste tot, forfotă mare şi  înghesuiala pe măsură la standurile cu produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Administratorii de magazine spun că în această perioadă sunt la mare căutare articolele vestimentrare mai elegante, se caută în principal costumele şi rochiţele.Poate o să vă miraţi, dar se pare că cei mai mulţi cumpărători, în căutare de straie noi, potrivit administratorilor de magazine de profil, nu sunt femeile,ci bărbaţii. Am putea crede că domnii sunt poate mai preocupaţi de aspectul şi de ţinută din noaptea Învierii decât doamnele. 
Înghesuiala din magazine nu poate decât să ne demonstreze un singur lucru, criză-necriza hainele sunt o prioritate. Aşadar, cei care nu au avut timp să treacă pe la magazine, noi îi sfătuim să se grăbească, deoarece riscă să rămână fără vestimentaţie nouă de sărbători. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.