Spălătoriile auto duc lipsă de clienți

Spălătoriile auto duc lipsă de clienți

Vremea atât de schimbătoare, dar şi criza ecomonica în care se zbate ţara noastră  au redus simţitor încasările spălătoriilor de automobile. Adminsitratorii de spălătorii  se plâng că sighetenii preferă să circule cu maşinile murdare, decât să scoată câţiva bănuţi din buzunar.  
Spălătoria auto  este din ce în ce mai rar vizitată de sigheteni. Motivele sunt multiple, dar în capul listei găsim lipsurile financiare, dar şi comoditatea ce îi caracterizează pe unii sigheteni.  
Vânzările de maşini au scăzut, sute de firme care dispuneau de flotă auto au dat faliment, iar mulţi sigheteni care au o maşină, nu o mai folosesc zilnic, drept urmare, pe la spălătorie nu trec mai des de cel mult o data pe luna. În acest context, o parte dintre şoferi preferă să îşi spele maşină acasă sau a€¦sa nu o spele deloc, astfel reuşesc să facă economie atât de bani cât şi de timp.  
Cu toate că preţurile sunt acceptabile, sighetenii  doar acum în prag de sărbători se mai înghesuie la spălătoriile auto.  Robert Man administratorul unei spălătorii din Sighet susţine că locuitorii municipiului nostru sunt foarte atenţi la modul în care îşi administrează banii, iar de cele mai multe ori spălatul maşinii nu reprezintă o prioritate.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.