VIDEO | De la începutul pandemiei de coronavirus  în județul Maramureș sunt 2401 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

Conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, de la începutul pandemiei de coronavirus  în județul Maramureș sunt 2401 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Dintre acestea 1214 persoane s-au vindecat, 187 pacienți internați în spital, 8 pacienți sunt internați la ATI, din care doi sunt intubați,344 pacienți externați la cerere cu test pozitiv. 719 persoane suntcarantinate;75 persoane sunt izolate la domiciliu sau în locația declarată. 124 de maramureșeni infectați cu coronavirus au decedat de la începutul pandemiei.

La TELVERDE 0800 800 165 a fost primită o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate peste 20 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12000 lei și confiscate bunuri materiale de 600 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.