VIDEO | De Dragobete, Rotaract servește!

Românii de pretutindeni sărbătoresc pe 24 februarie Dragobetele, adevărata sărbătoare a iubirii la români. De ani de zile, în această seară, Clubul Rotaract Sighet organizează pentru cei îndrăgostiți, o seară minunată, într-o locație elegantă. „De Dragobete, Rotaract Servește!”, se numește inițiativa tinerilor rotarieni, pentru că ei vor fi și cei care vor servi la mese meniuri alese pentru cuplurile de îndrăgostiți.

În această seară, cuplurile de îndrăgostiți sunt invitate să petreacă o seară de neuitat la hotelul din Parcul ”Grădina Morii”, începând cu ora 19:00. Echipa Rotaract Sighet  va fi la dispoziția invitaților pe care îi va servi cu cele mai alese bucate, iar dacă mesenii vor fi mulțumiți, îi vor putea răsplăti pe tinerii ospătari pe măsură. Banii adunați în această seară vor fi direcționați pentru rezolvarea  unei cauze nobile!Evenimentul se află la cea de-a șasea ediție în acest an. În continuarea proiectului „O cană de fericire”, în cadrul evenimentului, puteți dona bani pentru renovarea camerei de zi de la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației (Centrul Maternal). „De Dragobete, Rotaract Servește!” se bucură anul acesta și de prezența susținătorilor,  Familia Vlădoi- Creatori de vinuri.

Invitații cor avea parte de o cină romantică cu gustare rece, fel de bază și desert, care se ridică la prețull re 60 lei, alături de vinuri nobile de la Crama Vlădoi. Muzica bună va însoți întreaga seară.

Există o veche zicală care este folosită des în această zi: “Azi e Dragobetele, se sărută fetele”. celebrarea Dragobetelui se bucură de o simbolistică aparte, extrem de bogată și interesantp. Acesta reprezintă atăt începutul, cât și sfârsitul, începerea unui nou anotimp, moment în care natura începe să prindă viață, dar ți sfârșitul desfrâurilor lumești deoarece începe Postul Sfânt al Paștelui.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.