VIDEO | Dan Ofrim: ”Managerii de succes sunt oamenii de cuvânt”

”Managerii de succes sunt oamenii de cuvânt”, spune Dan Ofrim, invitatul de azi în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”. Manager al unui grup de firme de succes din Sighet, care au ajuns un etalon chiar la nivel național, Dan Ofrim vorbește deschis despre debutul său în afaceri, vorbe de duh lăsate moștenire de regretatul său tată, George Ofrim,  despre cheia succesului în afaceri, dar și despre cât de grea e povara pusă pe umerii oamenilor din mediul privat, creată de pandemia prin care trecem cu toții.

Manager al unui grup de firme de succes, una din industria lemnului și una din domeniul HoReCa, Dan Ofrim vorbește despre carieră, studii, viziuni manageriale și respectul și responsabilitatea față de clienți.

”Mi-am început activitatea de management schimbând becuri. Totul trebuie să fie într-o perfectă tă ordine. Dacă medicina este fără pardon, fără greș, iar în indusria lemnului oamenii mai acceptă câte un pardon, industria ospitalității e undeva la mijloc, oamenii sunt foarte ușor de dezamăgit. E posibil să te ierte, dar te taxează pe loc. Te simți cu sabia lu Damocles deasupera capului tot timpul”, spune Dan Ofrim.

”Cred că în toate domeniile cheia succesului e să promiți și să te ții de cuvânt, să faci ceea ce ai promis, niciodată nu apela la jumătăți de măsură și trebuie să-ți asumi ceea ce faci. Managerii de succes sunt oamenii de cuvânt”, spune Dan Ofrim.

”Succesul unei afaceri este rezultatul unei munci în echipă. De obicei lupii singuratici nu au succes și nu vor reuși să confirme în cadrul unei firme”, e de părere Dan Ofrim.

Urmăriți pe larg interviul cu Dan Ofrim în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, difuzată joi de la ora 18:30 la TV Sighet, în reluare de la ora 21:30.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.