Dan Barna, prezent în Baia Mare la depunerea candidaturilor Alianței USR PLUS

Alianța USR PLUS va depune luni, 17 august 2020, candidaturile pentru Consiliul Județean și pentru Primăria și Consiliul Local Baia Mare în prezența președintelui Uniunii Salvați România, Dan Barna. Acesta se va afla în Baia Mare pentru a-și arăta deplina susținere pentru Vlad Emanuel Duruș ─ candidatul Alianței la președinția Consiliului Județean, pentru candidatul la primăria municipiului Baia Mare ─ Dan Ivan și pentru candidații la consiliul județean și cel local, ambele echipe formate din oameni competenți, profesioniști și onești.

Înainte de depunerea candidaturilor la Biroul Electoral, Dan Barna se va întâlni cu reprezentanții mass-media, susținând o conferință de presă. Ora conferinței de presă va fi anunțată în zilele următoare.

Și în alte localități ale Maramureșului, membri ai USR și PLUS își depun candidaturile, dovedind dorința și curajul de a se implica în viața comunităților lor. Cei mai merituoși colegi ai noștri din tot județul s-au pregătit pentru a face parte din administrațiile locale, susținând proiecte necesare pentru fiecare comunitate în parte. Sunt oameni ai locului, care cunosc bine problemele locale și care s-au săturat de modul în care vechea clasă politică înțelege să facă administrație: fără respect față de oameni, fără transparență decizională, fără a da socoteală pentru modul în care sunt folosiți banii publici.

USR Maramureș aduce un aer proaspăt în fiecare localitate în care și-a constituit filiale. Cei care s-au alăturat partidului sunt oameni determinați să aducă o schimbare în comunitățile lor, după ce timp de 30 ani lucrurile s-au mișcat greoi sub conducerea vechilor partide. Colegii noștri sunt oameni curajoși, care doresc să își pună pregătirea profesională și cunoștințele în slujba comunităților din care provin.

România nu se va moderniza decât dacă fiecare om bun din această țară va face un pas în față. Cu implicarea, munca și determinarea oamenilor buni, progresul nu va întârzia să apară.

Stradă cu stradă, localitate cu localitate, vom schimba Maramureșul.

URS Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.