Cumpărături ascunse în haină

Cumpărături ascunse în haină

În urma unei sesizări primite din partea personalului unui supermarket situat pe str. Grănicerilor din Baia Mare, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-au identificat pe Victor G. de 46 ani, din Baia Mare, ca fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În data de 22.04.2011, în jurul orei 16:30, acesta s-a deplasat la magazin pentru a face unele cumpărături. De la diferite raioane ia mai multe produse pe care le pune în coşul de cumpărături, iar de la raionul de mezeluri a luat două bucăţi de şuncă şi de la raionul de legume – fructe ia cinci bucăţi de roşii pe care le-a ascuns în haina cu care era îmbrăcat. La casele de marcat Victor G., achită produsele puse în coşul de cumpărături, dar nu şi produsele ascunse în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază până la sosirea jandarmilor.
Prejudiciul cauzat în sumă de 19,58 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.