300.000 ţigarete de provenienţă ucraineană descoperite într-o criptă în cimitir.

300.000 ţigarete de provenienţă ucraineană descoperite într-o criptă în cimitir.

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au desfăşurat o acţiune în zona de responsabilitate a SPF Sighet care a dus la descoperirea – într-o criptă din cimitir – a 300.000 ţigarete (15.000 pachete ţigări) de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 122.000 lei.

În dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighet, judeţul Maramureş, au observat un grup de persoane care se deplasa de la linia de frontieră spre interior transportând mai multe colete.
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au intervenit pe direcţia respectivă procedând la urmărirea suspecţilor, până la intrarea în localitatea Bocicoiu Mare.
Imediat s-a trecut la cercetarea amănunţită a zonei, iar în cimitirul din localitate, au fost descoperite ascunse într-o criptă, 30 de colete ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau 15.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 122.000 lei.
    În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
În prezent poliţiştii de frontieră desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi probării întregii activităţi infracţionale.
        

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.