CS ȘTIINȚA DRAGONUL BAIA MARE: 37 de medalii la Cupa României la Taekwon-do I.T.F

CS ȘTIINȚA DRAGONUL BAIA MARE: 37 de medalii la Cupa României la Taekwon-do I.T.F

În perioada 23-25 noiembrie, la Deva s-a desfășurat Cupa României la Taekwon-do I.T.F pentru juniori 3, 2, 1 și seniori, competiție importantă organizată de către Asociația Club Sportiv Red Tigers Calan și Federaţia Română de Taekwon-do ITF. La această competiție a participat și lotul clubului CS Știința- Dragonul Baia Mare.

La această competiție de nivel național au participat 418 sportivi și 37 arbitri de la cele 20 cluburi participante. A fost cea mai mare competiție de nivel național organizată în România în cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF în ultimii 25 de ani. Rezultatele obținute de către sportivii Clubului Sportiv Știința – Dragonul Baia Mare la acesta competiție națională sunt 37 medalii (15 de aur, 11 de argint si 11 de bronz și locul 2 în clasamentul general pe cluburi Seniori, respectiv locul 2 în clasamentul general pe cluburi Juniori I. 
Lotul clubului CS Stiinta- Dragonul Baia Mare la aceasta competitie a fost format din 2 antrenori ( Dan Goron 6 dan si Monica Goron 5 dan), 6 arbitri ( Dan Goron 6 dan, Remus Catricicau 4 dan, Zetea Cosmin 2 dan, Victor Rohian 2 dan, Dorin Popa 1 dan, Sorin Frixeni 1 gup) si 39 de sportivi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.