VIDEO | Controale privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

La sfârșitul săptămânii trecute, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul fiind prevenirea răspândirii coronavirusului.

La acțiuni au participat poliţiști, jandarmi, polițiști de frontieră, precum și reprezentanţi ai ISU Maramureş, de la Protecția Consumatorilor, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Au fost verificate peste 150 de societăți comerciale şi peste 120 de mijloace de transport, fiind  aplicate şapte de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi pentru nerespectarea măsurilor instituite pe perioada stării de alertă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.