VIDEO | Controale în zonele aglomerate, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Pe fondul numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrate, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în sistem integrat  acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii coronavirusului.

La activitățile desfășurate ieri au participat polițiști, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai DSVSA Maramureş, ai Protecției Consumatorului şi ai ITM.

În cadrul celor şase acțiuni desfăşurate, au fost verificate 85 de societăți  comerciale și persoane fizice autorizate, au fost legitimate 861 de persoane şi au fost verificate 83 de  mijloace de transport, din care 67 de transport public în comun.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 49 de  sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 16.500 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.