Controale ale Autorităţii Rutiere Române în trafic, în localitatea Vad

Controale ale Autorităţii Rutiere Române în trafic, în localitatea Vad

 Astazi, 16 mai conducatorii auto au avut o surpriza in trafic. Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane au efectuat controale in randul conducatorilor auto de marfa si in randul vehiculele de transport de persoane cu capacitate mai mare de 10 locuri. In urma controalelor efectuate nu au fost depistate nereguli majore in trafic.
Pe parcursul diminetii de azi reprezentanţii Autoritatii Rutiere Romane, au efectuat in comuna Vadul Izei controale in trafic in randul conducatorilor auto cu masini cu masa maxima autorizata de 3.500 kg si vehiculele de transport de persoane cu capacitate mai mare de 10 locuri. Din cauza vremii nefavorabile, fluxul de masini agabaritice a fost destul de scazut.
Potrivit declaratiilor Inspectorului Autoritatii Rutiere Romane  Maramures,  Grigore Sabau, in urma controalelor efectuate nu au fost depistate neregului majore in trafic.  Pe aceasta cale reprezentantii ARR au facut un apel catre soferi, pentru a pastra asupra lor actele de la masina atunci cand sunt la volan, pentru ca in caz contrar risca amenzi deloc de neglijat.
Concluzia pe care o putem trage este urmatoarea: conducatorii auto din aceasta zona respecta legislatia in vigoare de frica amenzilor usturatoare care pot sa ajunga si la 300 de milioane lei vechi.
Grigore Sabau a mai declarat pentru TV Sighet ca sunt foarte rare sanctiunile aplicate pentru nereguli,  deoarece majoitatea soferilor au statii si isi anunta colegii atunci cand intalnesc razii in trafic. Astfel incat persoanele care prezinta diferite nereguli, reusesc sa evite de cele mai multe ori echipele ARRului aflate pe teren.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.