Contrabandă în costum de scafandru

Contrabandă în costum de scafandru

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au surprins şi reţinut în flagrant un cetățean ucrainean, îmbrăcat în costum de scafandru, care a încercat să introducă ilegal în România prin apa râului Tisa 60.000 de ţigarete.
 Astfel, în seara zilei 27 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au prins în flagrant un cetățean ucrainean care transporta de la linia de frontieră spre interiorul țării mai multe colete ce conțineau țigări provenite din contrabandă.
Imediat au fost anunţate autorităţile ucrainene, iar în urma cercetărilor efectuate în comun cu acestea, au descoperit pe malul ucrainean al râului Tisa indicii clare că s-a desfăşurat o activitate de contrabandă.
Totodata, la cercetarea terenului au fost descoperite 6 colete ambalate în folie de culoare neagră ce conțineau 3.000 pachete țigări marca Viceroy de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 25.000 lei.
Cetăţeanul ucrainean în vârstă de 20 de ani, identificat ulterior ca fiind Ivan V. din localitatea Delovoe, Ucraina era echipat cu un costum de scafandru pentru a trece mai uşor apa râului Tisa.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.
    Întreaga cantitate de tigari a fost ridicată în vederea confiscării.
Cercetările continuă pentru depistarea şi reţinerea altor persoane implicate și a probării intregii activități infracționale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.