DN 19 – un drum uitat de drumari

DN 19 – un drum uitat de drumari

Cu o situatie dificila se confrunta locuitorii comunelor maramuresene Sapanta si Remeti, dar si soferii care trec prin zona. Drumul s-a surpat in timpul iernii, insa singura inteventie pana in acest moment a celor care se ocupa de reabilitarea drumurilor, a fost aceea de a rasturna cate o roaba de pietris in cele doua puncte critice, fara sa tina seama de faptul ca zona respectiva reprezinta un adevarat pericol pentru participantii la trafic.
Faptul ca lucrarile de intretinere a drumurilor din judetul nostru sunt facute de mantuiala este unul cunoscut si discutat la nesfarsit. Oricum se pare ca nici macar atentia pe care media o da acestui subiect nu ii determina pe cei care incaseaza bani frumosi de pe urma lucrarilor de intretinere a drumurilor sa isi faca treaba. Nici DN 19  nu sta mai bine la acest capitol. In luna decembrie, doua portiuni din drumul national 19 s-au surpat din cauza apei, care luand-o la vale, a tot spalat drumul, pana cand acesta a cedat. Pana aici, nimic nou sub soare, anomalia o reprezinta insa faptul ca drumarii au actionat cum au stiut ei mai bine adica, in cel mai halucinant mod posibil. Au rasturnat o masina de pietris in mijlocul drumului, amplasand ce-i drept indicatoare de avertizare in jurul acestuia….si cam atat.
De la acea interventie au trecut cateva luni bune, insa drumarii nu au mai fost vazuti prin zona. Soferii sunt de parere ca pe langa faptul ca circulatia este restrictionata pe un singur sens, ceea ce ingreuneaza mult traficul in zona si acea banda de circulatie este deteriorata.
Nu au lipsit nici accidentele rutiere pe acea portiune de drum, martor sta parapetul de pe marginea drumului care a fost avariat in urma impactului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.