Concurs de streetball şi un nou teren de baschet…la Grădina Morii

Concurs de streetball şi un nou teren de baschet…la Grădina Morii

In acest sfarsit de saptamana, mai exact sambata si duminica, va avea loc concursul de streetball adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 8 si 19 ani. Actiunea este organizata de tinerii liberali din Sighetu Marmatiei si se afla la a doua editie. In cadrul acestui eveniment va fi inaugurat si terenul de baschet recent amenajat in Parcul Gradina Morii.
   La editia din aceast an s-au inscris peste 70 de echipe dornice sa isi demonstreze talentul sportiv pe noul teren de baschet de la Gradina Morii. “Ne asteaptam sa participe cat mai multi tineri, pentru ca dorim promovarea acestui sport in municipiul nostru”, declara Teoader Petru Sustic, presedinte interimar al TNL Sighet.
Echipele vor fi formate din patru jucatori si se va juca la un singur cos, pentru fiecare categorie de varsta in parte. Buna desfasurare a evenimentului va fi asigurata de arbitrii Emil Kostelnic, Mark Munteanu si Albert Villand. Sighetenii amatori de baschet vor avea parte de o dubla bucurie. Un concurs dinamic de streetball si un teren de bachet nou nout care, incepand de maine,  le va sta la dispozitie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.