VIDEO | Cinci percheziții domiciliare la maramureșeni bănuiți de braconaj

Poliţiştii Serviciului arme, explozivi şi substanţe periculoase au făcut ieri 5 percheziţii domiciliare în Ieud şi Bogdan Vodă, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit o armă neletală cu aer comprimat, mai multe cartuşe de vânătoare şi unelte folosite la întreţinerea şi curăţarea armelor şi muniţiei, trofee de căprior şi cerb, 35 de kg de carne susceptibilă a fi din vânat precum şi artificii deţinute ilegal. Toate acestea au fost confiscate. Totodată, poliţiştii au dispus indisponibilizarea unui autoturism de teren, a unui dispozitiv optic de vedere pe timp de noapte şi a unei lunete.

La acțiuni au participat şi luptătorii Serviciului pentru acţiuni speciale Maramureş şi criminalişti din cadrul Poliţiei Borşa şi Vişeu de Sus.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și pentru operaţiuni cu obiecte pirotehnice efectuate fără drept.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.