VIDEO | Copiii își vor putea aniversa ziua de naștere la cinematograf

Copiii își vor putea aniversa ziua de naștere la cinematograf. Această idee ține de un viitor proiect gândit de administratorii cinematografului ”Mara” din Sighetu Marmației.

Ca o alternativă la spațiile de joacă unde copiiii aleg să- și aniverseze ziua de naștere, Cinematograful ”Mara”din Sighet va oferi prețuri promoționale pentru cei care vor opta să-și aniverseze ziua de naștere la cinema.

”Probabil un proiect de-al nostru în viitor va fi de a  oferi copiilor posibilitatea să-și aniverseze ziua de naștere la cinematograf. În ofertă va fi inclus biletul la film, o pizza și tortul. Timp de trei ore părinții vor putea sta liniștiți, copiii lor vor fi la film, timp în care adulții vor putea servi o cafea, un suc. Părinții să nu se mai streseze unde să-și ițnă copiii lor ziua. Vom rula un film 3 D pentru copii sau 2 D”, spune Călin Ovidiu, manager firmă de proiecții filme cinematografice.

Oferte speciale vor fi și pentru programul ”Școala Altfel”, profesorii vor putea opta pentru un film la care să vină cu elevii de la școală.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.