CERCETAŢI PENTRU FURT: Trei maramureşeni sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt

CERCETAŢI PENTRU FURT: Trei maramureşeni sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt

 În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate, poliţiştii au identificat ieri, 24 februarie, trei maramureşeni bănuiţi de comiterea unor furturi pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Petrova. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 3 000 de lei. 
În data de 12 februarie, un tânăr din judeţul Giurgiu a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de furt. El a declarat că, din camera unui cămin de pe strada Victoriei din Baia Mare, i-au fost sustrase mai multe bunuri: un laptop, o consolă de jocuri, o geacă şi portofelul în care se aflau actul de identitate, un card şi suma de 300 de lei. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 3 000 de lei.
În urma activităţilor de investigare şi cercetare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr de 22 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei. 
85% din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Faţă de tânărul identificat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Şi poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au identificat un bărbat de 37 de ani din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. 
Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 16/17 februarie, sigheteanul ar fi pătruns, prin folosirea de chei potrivite,  într-un garaj de pe strada Nucului din municipiu, de unde a sustras mai multe produse alimentare şi alcool. Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 2 000 de lei.
60% din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite păgubitului iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a sigheteanului şi tragerea lui la răspundere.
Tot ieri, poliţiştii au identificat, la câteva ore de la reclamarea faptei, un  tânăr de 20 de ani, din comuna Petrova, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. 
În jurul orei 08.30, o femeie din comuna Petrova a sesizat poliţia cu privire la faptul că în perioada 18 – 24 februarie, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului unde locuieşte şi au sustras trei butelii cu gaz. 
La câteva ore, poliţiştii au identificat un tânăr de 20 de ani din localitate, bănuit de comiterea furtului. Prejudiciul, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.