Cercetaţi în arest preventiv sau libertate pentru furturi

Cercetaţi în arest preventiv sau libertate pentru furturi

Poliţiştii din Vişeu de Sus raportează au identificat autorul unui furt comis în data de 07.05.2011 dintr-o locuinţă de pe raza oraşului. Acesta este Vasile M., de 41 de ani, din Vişeu de Sus, cunoscut de către poliţişti ca având antecedente penale. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspectul este făptuitor şi în alte furturi din locuinţă comise în cursul lunii martie pe raza localităţii Vişeu de Sus. 
    Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Vişeu de Sus, cu propunerea de arestare preventivă iar instanţa a emis pe numele lui mandatul solicitat, pe o periodă de 29 de zile.
Şi la Petrova poliţiştii au dat de urma unui hoţ din locuinţă. Este vorba de Ana R., de 33 de ani, din Petrova, care a pătruns în noaptea de 29/30 aprilie într-o locuinţă de pe raza comunei şi a sustras mai multe bunuri care acum au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Ea va fi cercetată în stare de libertate.
 La Săliştea de Sus, poliţiştii au descoperit că în cazul furturilor repetate comise din depozitul de alimente şi bunuri al unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, mai este implicat un suspect. Simion C., de 18 ani, împreună cu Dorel V., de 20 de ani, surprins în flagrant în noaptea de 08/09 mai la furat, au fost prezentaţi la instanţă. Cei doi vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.