VIDEO | Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Local

Consiliul Local Sighet se va întruni mâine în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc 16 proiecte de hotărâre iar ședința de consiliu se va desfășura în sistem de videoconferință.

Primul punct pe ordinea de zi este cel privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al lui Alexandru George Oros, care a fost numit recent manager interimar al Spitalului Județean. Consilierii locali vor vota și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire aferente închirierii suprafețelor de pajiște aflate în proprietatea publică a municipiului Sighetu Marmației.

Un alt punct de pe ordinea de zi a ședinței din 28 mai se referă la aprobarea structurii pe specialități a membrilor comisiei sociale de analiză a solicitărilor privind repartizarea de locuințe pentru tineri destinate închirierii.

Pe ordinea de zi se regăsesc și proiectele de hotărâre privind aprobarea depunerii la Ministerul Economiei Energiei și Mediului de Afaceri a documentației necesare pentru atestarea municipiului Sighetu Marmației ca stațiune turistică de interes local precum și cel privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil în suprafață de 30 mp situat în municipiul Sighetu Marmației, strada Bogdan Vodă nr.18.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.