Caz controversat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei

Caz controversat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei

Caz controversat la Spitalul Municipal Sighet.  Familia unui barbat din Botiza cu domiciliu in Timisoara acuza medicii din spital de neglijenta in serviciu.  Pacientul Toader Petreus a fost diagnosticat in data de 29 aprilie cu intoxicatie cu alcool, fara ca medicii sa-si dea seama ca barbatul suferise  un accident vascular cerebral grav.  Dupa  agravarea starii de sanatate, la cererea rudelor, barbatul a fost transportat de urgenta la Spitalul din Baia Mare.
Barbatul in varsta de 49 de ani din Botiza cu domiciliul in Timisoara,  a fost internat vineri, 29 aprilie la ora 1:00 la Spitalul Sighet cu diagnosticul de intoxicatie cu alcool. Familia acestuia a declarat insa pentru Tv Sighet ca barbatul a consumat foarte putin alcool.Medicii  din cadrul Spitalului Municipal Sighet  nu au observat ca barbatul a suferit  un accident vascular cerebral destul de grav.
Rudele pacientului sustin ca in urma tratamentului  prescris de medicii sigheteni, starea lui s-a agravat. Acestea au solicitat transferarea acestuia la Spitalul Judetean Baia Mare, unde medicii au stabilit ca a suferit un accident vascular cerebral grav. Fiul pacientului, Ioan Petreus, acuza medicii din cadrul Spitalului Municipal Sighet de neglijenta si sustine ca starea tatalui sau s-a inrautatit din cauza modului in care a fost tratat in sectia de Psihiatrie a spitalului sighetean.
Echipa TV Sighet a luat legatura cu directorul medical al spitalului Sighet,  Ovidiu Petre Godja, care a declarat ca s-a demarat o ancheta pentru stabilirea cauzelor care au dus la inrautatirea starii de sanatate a barbatului. In cazul in care vor exista vinovati acestia vor fi trasi la raspundere sustine directorul medical. Momentan starea pacientului este stabila, acesta aflandu-se internat si in momentul de fata la Spitalul de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.