Accident pe strada Tepliţei din Sighet

Accident pe strada Tepliţei din Sighet

În data de 30.04.2011 ora 10,00, pe str. Tepliţei din Sighetu Marmaţiei s-a produs un eveniment rutier uşor soldat cu o victimă în următoarele împrejurări: 
    Petru C., de 75 ani, din Sighetu Marmatiei, s-a angajat in traversarea străzii pe lângă o bicicletă, în dreptul unui imobil de pe str. Tepliţei, prin loc nepermis si fără să se asigure suficient. El a fost surprins si accidentat de un autoturism, condus de Grigore B., de 69 de ani, domiciliat in Câmpulung Moldovenesc.
    În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului-pieton, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu consumaseră alcool nici biciclistul, nici conducătorul auto.
    Sâmbătă seara, ora 17, 30, într-o curte de pe raza localităţii Săpânţa se afla o minoră de 5 ani, din aceeaşi localitate care se juca.  Ea nu a fost  observată la timp pentru a fi evitată de către Ioan M., de 38 ani, un vecin din Săpânţa care, conducând un motoscuter, a intrat în curtea imobilului şi a lovit-o cu roata din faţă.
    Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei şi internată pentru supraveghere. Conducătorul motoscuterului a fost testat de către poliţişti şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
   În aceeaşi seară, ora 17,20  s-a mai primit o sesizare, prin 112, despre o autoaccidentare.  Andrei M., de 81 ani, din Bocicoiu Mare,  conducea un ştraf pe o uliţă de pe raza satului Crăciuneşti. La un moment dat, calul care tracta căruţa s-a speriat iar conducătorul atelajului, a încercat să sară din mers pentru a opri calul dar a fost târât de acesta pe o porţiune de câţiva metri. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.