Weekend cu multe evenimente rutiere

Weekend cu multe evenimente rutiere

 

In acest sfarsit de saptamana au avut loc mai multe evenimente rutiere in judetul nostru. In urma acestora mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

 
Sâmbătă 30 aprilie in jurul orei 17.30 într-o curte de pe raza localităţii Săpânţa o minoră de 5 ani a fost accidentata de conducatorul unui motoscuter. Fetita se juca in curte si nu a fost  observată la timp pentru a fi evitată de către un barbat de 38 ani, un vecin din Săpânţa care, conducând un motoscuter, a intrat în curtea imobilului şi a lovit-o cu roata din faţă.
 Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetul Marmaţiei şi internată pentru supraveghere. Conducătorul motoscuterului a fost testat de către poliţişti şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi seară la ora 17.20  s-a mai primit o sesizare prin 112, despre o autoaccidentare. Un batran de 81 ani, din Bocicoiu Mare,  conducea un ştraf pe o uliţă de pe raza satului Crăciuneşti. La un moment dat, calul care tracta căruţa s-a speriat iar conducătorul atelajului, a încercat să sară din mers pentru a opri calul dar a fost târât de acesta pe o porţiune de câţiva metri. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.

 Pe Valea Borcutului, în data de 1 mai în jurul orei 14.00 un minor de 7 ani,  din Baia Mare, nesupravegheat fiind, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. El a fost accidentat grav de un autobuz, condus înspre strada Victoriei, de un barbat de 46 ani, din Baia Mare. În urma impactului, băieţelul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează cercetări în continuare.

 În seara zilei de 1 mai o tanara de 18 ani, din Satu Nou de Jos, se afla la volanul unui autoturism. Pe b-dul Unirii, din Baia Mare nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de o autoutilitară care circula regulamentar înaintea sa şi condusă de un barbat de 38 ani, din Baia Mare. Autoturismul a intrat in coliziune cu autoutilitara fiind proiectat pe contrasens unde s-a lovit de un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un barbat de 38 ani, din Mesteacăn. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferiţei şi a unui pasager, de 23 ani. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
   Tot in data de 1 mai un tanar de 21 ani, din Berbeşti, conducea un autoturism pe DJ 109F din direcţia Ocna Şugatag-Fereşti. Într-o curbă uşoară la stânga, datorită neatenţiei, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă şi intrand într-un copac de pe margine. În urma coliziunii conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare. Cel în cauză nu consumase alcool.

    În 1 mai un tanar de 25 ani din Sighetu Marmaţiei, se afla la volanul unui  autoturism şi circula pe strada Unirii, din Sighet. El a surprins şi accidentat uşor un băieţel de 3 ani, care lipsit de supravegherea părinţilor, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Baietelul a fost transportat la spital. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot un sighetean de 19 ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea un autoturismul pe str.Unirii din Ocna Şugatag, din direcţia Budeşti înspre centrul comunei. Ajuns în dreptul unui imobil, nu a adaptat viteza pe o porţiune de drum acoperit cu criblură, a derapat şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului cu nr.83B. Conducătorul auto a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital. Tânărul conducător nu consumase băuturi alcoolice.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.