CAMPANIE: Asociația Fraţi Minori Capucini a fost nominalizată la Maramureșeanul Anului 2015 la categoria comunitate

CAMPANIE: Asociația Fraţi Minori Capucini a fost nominalizată la Maramureșeanul Anului 2015 la categoria comunitate

 Campania Maramureșeanul Anului 2015, realizată de trustul de presă TV Sighet, Sighet FM și site-ul de știri MaraMedia.ro, continuă astăzi cu o nominalizare,la categoria comunitate. Este vorba despre Asociaţia Fraţi Minori Capucini din Sighetu Marmaţiei, care în 2015 a redeschis baia publică şi a pus la dispoziţia familiilor nevoiaşe din municipiu maşini de spălat.

Asociaţia Fraţi Minori Capucini din Sighetu Marmaţiei a fost nominalizată pentru titlul de Maramureşeanul Anului 2015, la categoria comunitate, datorită implicării sale în îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru familiile nevoiaşe din Sighet. Anul trecut, Asociaţia Fraţi Minori Capucini, cu sprijinul cu Clubului Rotary, a reuşit să renoveze şi să redeschidă baia publică din municipiu, care reprezintă un adevărat ajutor pentru persoanele cu o situaţie materială precară din Sighet. Aceasta este vizitată lunar de peste 100 de persoane şi mai mult decât atât, de la începutul anului 2016 s-au pus al dispoziţia cetăţenilor şi trei maşini de spălat, pentru a veni în sprijinul celor care nu beneficiază de astfel de aparatură acasă sau care nu au apă curentă în locuinţă. Maşinile de spălat au fost aduse din Italia, de la Asociaţia Fraţi Minori Capucini de acolo. 
Asociaţia Fraţi Minori Capucini Sighetu Marmaţiei a luat naştere în anul 2001. Împreună cu grupul de voluntari Speranţa, membrii acesteia contribuie la sprijinirea familiilor nevoiaşe din Sighet prin diferite acţiuni, dar şi a copiilor din casele de tip familial. 
Campania Maramureşeanul anului 2015 continuă şi în zilele următoare. În competiţie vor intra maramureşenii care s-au remarcat anul trecut datorită performanţelor lor din diferite domenii de activitate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.