TĂRĂGĂNARE: Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană se lasă așteptate

TĂRĂGĂNARE: Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană se lasă așteptate

 Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeanăse lasă așteptate. Deși reprezentanții Prefecturii au spus că în data 23 februarie se vor semna contractele pentru distribuție și se vor face legăturile cu distribuitorii, nici astăzi contractele nu au fost semnate.

Distribuția pachetelor cu alimente era programată pentru luna februarie, dar în condițiile în care contractele cu furnizorii nu s-au semnat încă beneficiarii nu vor primi alimentele nici luna aceasta.
 “În 23 dacă nu se depuneau contestații se semna contractul, momentan nu am nici o adresă oficială de la Ministerul Fondurilor  Europene, nu pot să vă spun nici că s-a semnat nici că nu s-a semnat contractul și ieri și astăzi am așteptat să ne trimită un email oficial, dar nu am primit încă nimic oficial. Nu am fost informați nici că s-a semnat, nici că nu s-a semnat”, a arătat Cosmin Butuza, director de cancelarie la Prefectura Maramureș.
Anul acesta, distribuția pachetelor alimentare destinate persoanelor cu venit mai mic de 450 de lei, pensionarilor din sistemul de stat și șomerilor în plată a întârziat mai bine de 3 luni. În județul Maramureș, aproximativ 80.000 de oameni așteaptă să primească alimentele de la Uniunea Europeană.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.