VIDEO | Biserica Ortodoxă Ucraineană din Sighet a venit în sprijinul Spitalului Municipal

Așa cum a anunțat în luna martie, Biserica Ortodoxă Ucraineană din Sighetu Marmației a venit în sprijinul Spitalului Municipal, donând o sumă de bani strânsă în urma vânzării cărții ”Să învie Dumnezeu”, scrisă de preotul Nicolae Lauruc.

În urma acestei donații s-a reușit achiziționarea mai multor perne și plăpumi, dar și lenjerii de pat, atât de necesare secției de terapie intensivă.

”Am primit un sprijin foarte frumos din partea Bisericii Ortodoxe Ucrainene, mai ales din partea părintelui Nicolae Lauruc, care a donat o sumă frumoasă de bani în valoare de 3250 lei din care am cumpărat pentru secția noastră, secția de terapie intensivă, 15 plăpumi, 15 perne și 15 lenjerii de pat pentru pacienții noștri ca să își petreacă zilele de suferință în condiții mai bune. Îi mulțumim părintelui din tot sufletul, din partea întregului colectiv al secției terapie intensivă”, a precizat Marusea Lupșac, asistent medical principal.

Și conducerea Spitalului Municipal Sighetu Marmației transmite mulțumiri tuturor celor care au ajutat unitatea medicală în această perioadă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.