VIDEO | Drum impracticabil pe Valea Hotarului

Sunt din nou probleme pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmației. Localnicii din zona numită Sihei au ajuns la capătul răbdărilor din cauza drumului, despre care spun că a devenit impracticabil.

Din cauza ploilor o parte din drum s-a surpat și oamenii spun că nu mai pot circula cu mașinile. Localnicii susțin că s-au adresat și Primăriei, dar și Serviciului Public de Gospodărire Urbana, însă problema nu a fost rezolvată.

”Valea Hotarului – Sihei – stradă din Sighetu Marmației, locul în care oameni sunt uitați de lume. Drumul e sub orice critică, nu se poate circula cu mașinile, suntem izolați pur și simplu. Avem taxele și impozitele la zi, nu știu de ce nu ne ia nimeni în considerare, ne trimit de la o ușă la alta fără a se rezolva nimic”, a scris pe adresa redacției o femeie care locuiește în această zonă.

Oamenii cer administrației locale să facă de urgență reparații la drumul din această zonă. Aceștia spun că nu pot apela nici la taxiuri sau în cazul unei situații de urgență la ambulanță sau pompieri, pentru că drumul este impracticabil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.